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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
27/01/2006 |
Data da última atualização: |
27/01/2006 |
Autoria: |
PAULA, G. F. de; PEREIRA, R. T.; CORREA, A. A.; OLIVEIRA, R. I. de; MENDONÇA, T. S.; NAIME, J. M.; MATTOSO, L. H. C. |
Título: |
Global quality evaluation of roasted coffe with ultra-thins films of conjugated polymers. |
Ano de publicação: |
2005 |
Fonte/Imprenta: |
In: REUNIÃO DA REDE DE NANOBIOTECNOLOGIA, 4., 2005, Campinas. Livro de resumos... Campinas: UNICAMP, 2005. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The sensorial analysis of foods and beverages is a very important stage in the development of new products and quality control on the food industry. In a general way, there's no available instrumentation to evaluate the complex, subjective attributes like body, taste, flavor, etc, which have high relevance to consumer and which lacks direct correlation with chemical composition. |
Palavras-Chave: |
Coffee; Sensors. |
Thesaurus Nal: |
foods; polymers. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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Volume |
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URL |
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Registros recuperados : 8 | |
2. | | ABREU, M. S. de; LOPES, M. T. G.; LOPES, R.; RAIZER, M. D. M.; FRAXE, T. de J. P.; AGUIAR, A. V. de. Florescimento e viabilidade de pólen de açaizeiros do Pará na Amazônia Ocidental. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE RECURSOS GENÉTICOS, 6., 2020. Recursos genéticos e bioeconomia: inovação para um futuro sustentável: anais. Brasília, DF: Sociedade Brasileira de Recursos Genéticos, 2020. Trabalho 559.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
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3. | | ANDRADE, G. A. F. de; CASELA, C. R.; ABREU, M. S. de. Caracterização de isolados de Puccinia polysora, agente causal da ferrugem do milho, quanto aos componentes de agressividade. Ciência e Agrotecnologia, Lavras, v. 24, n. 3, p. 560-566, jul./set. 2000.Tipo: Artigo em Periódico Indexado |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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7. | | GADAGA, S. J. C.; ABREU, M. S. de; RESENDE, M. L. V. de; RIBEIRO JUNIOR, P. M. Phosphites for the control of anthracnose in common bean. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 52, n. 1, p. 36-44, jan. 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Unidades Centrais. |
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8. | | PEREIRA, I. S.; SILVA, D. D. da; CASELA. C. R.; TARDIN, F. D.; ABREU, M. S. de. Resistência de linhagens genitoras e híbridos simples de sorgo a Colletotrichum sublineolum, agente causal da antracnose. Revista Caatinga, Mossoró, v. 24, n. 2, p. 46-51, abr./jun. 2011.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 5 |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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Registros recuperados : 8 | |
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